Koreografikonkurrencen

Fredag den 21. marts løber den store koreografikonkurrence henover Dansekapellets scene. Unge talenter får her mulighed for at vise, hvad de har på hjerte, mens publikum får mulighed for at spotte morgendagens talenter.
Sammen med det professionelle ensemble har Uppercut Danseteater og Dans i Nordvest de sidste otte år givet unge koreografer hjælp til at udvikle deres danseidéer, og derefter til at få dem præsenteret i en professionel ramme: på Dansekapellets scene. Samtidig er det også en konkurrence. Koreografierne bliver bedømt og deres ophavsmænd får konstruktiv kritik fra nogle af landets mest erfarne koreografer.

KOREOGRAFIKONKURRENCE

I år har 13 koreografer meldt sig til KOREOGRAFIKONKURRENCEN. Et hold kommer fra Norge, et fra Sverige, en fra Spanien og en fra England. Nationaliteterne spænder vidt, det samme gør deres dansemæssige baggrunde og deres koreografiske idé: Fra Jonathan Ibsens og Julie Marie Nissens sammensætning af forskellige dansestilarter og fortælling om at finde sig selv og sine egne trin. Over Gunilla Linds højhælede og selvironiske kommentar til kvindeidealer. Til Emma Christophersens solodans om, hvordan det er at leve i, med og på en stor kasse.
”Der er så meget talent på færde,” siger Louise Seloy. Sammen med sin medcoach, Marie Sol Sandberg glæder hun sig til at følge koreograferne frem til den endelige præsentation af deres værker.

KOREOGRAFIKONKURRENCEN er støttet af Bispebjerg Bydelspulje.
Billetter via Dansekapellet.dk

Dette indlæg blev udgivet i nyheder. Bogmærk permalinket.